villa te koop te 2970 Schilde


Gelegen op een goed bereikbare locatie bevindt zich deze nieuwbouw luxe villa op ca. 1350 m².De woning voldoet aan de nieuwste normen voor wat betreft afwerking, isolatie en energiezuinigheid (BEN 30) en heeft een prachtig vrij uitzicht.

Indeling: inkomhal met gastentoilet en vestiaireruimte. Wasplaats met dienstingang. Dubbele deur naar de leefruimte ingedeeld in een bureau, salon, eetkamer en leefkeuken. Het salon en bureel zijn gescheiden door een dubbele gashaard. De volledige leefruimte is voorzien van grote raampartijen zodat er zeer veel natuurlijk licht in de woning aanwezig is. De tuin is volledig ingezaaid en omheind en heeft 2 terrassen (45 m² en 15 m²)
Verdieping: overloop met toegang tot de masterbedroom met terras van ca. 15m² met vrij uitzicht, dressing en badkamer ensuite, slaapkamer 2, slaapkamer 3 en badkamer 2. Afz. nachttoilet op de gang.
Verder is er nog een dubbele garage met autom. poort.

Bijzonderheden: BEN-woning, alu ramen, autom. toegangspoort, zonnepanelen (32 stuks), warmtepomp, ventilatiesysteem D, wordt volledig afgewerkt naar keuze van de klant volgens de ruime budgetten voorzien in het lastenboek. Oplevering eind 2018. Opsplitsing registratie 10 % op het grondaandeel (280.000 euro) en BTW 21 %op de contructie. Meer informatie en/of een vrijblijvend bezoek via ons kantoor.

Details
Vraagprijs:
€ 895.000
Referentie nr.:
18/07-08
Type:
villa
Bouwjaar:
2018
Perceel opp.:
1350 m²
Bewoonbare opp.:
350 m²
Beschikbaarheid:
bij oplevering
Slaapkamers:
3
Badkamers:
2
Garages:
Ja
Terras:
Ja
Tuin:
Ja
EPC:
In aanvraag
Unieke code:
In aanvraag


Stedenb. vergunningen:
Ja
Bestemming:
woongebied
Dagvaardingen:
Nee
Rechterlijke uitspraken:
Nee
Voorkooprecht:
Nee
Verkavelingsvergunning:
Nee
Watertoetsoverstromingsgevaar:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Gebruik onderstaand formulier voor uw aanvraag

Ik heb de disclaimer en het privacybeleid gelezen en ga daarmee akkoord om mij op de hoogte te houden van vastgoed dat aansluit bij mijn zoekcriteria via e-mail, telefoon of sms.

Geef de afgebeelde code correct in:

Vernieuwen