huis te koop te 2980 Halle Zoersel (Grens Schilde)


Gelegen op een goed bereikbare locatie - vlakbij de dorpskern - bevindt zich deze prachtige villa met tal van mogelijkheden op ca. 3.278m².

De woning werd compleet gerenoveerd in 1997 en deels nieuw gebouwd in 2005 op een Bio Ecologische manier door architect Marc De Preeuw. Een opvallend gunstig EPC rapport is er dankzij een degelijke isolatie van muren, vloeren en dak alsook de recente condesatieketel. De ruime parking alsook de indeling van de woning leent zich voor zowel private bewoning, combinatie van wonen en werken, kangoeroewonen, inwonende hulp, enz... met complete privacy. Voor de paardenliefhebber zijn er 2 overdekte stallingen en 1 open stalling die uitgeeft op de L-vormige paddock en de loopweide (ca. 1000m²). Een grote dubbele afgesloten berging op gepolierde beton grenst aan de stallingen. Dankzij de constructie van dit bijgebouw kan de bestemming gemakkelijk wijzigen. De berging met dubbele poort kan zo dienst doen als garage door het gewapend gazon vanaf de inkom tot aan de stallingen. De woning heeft 2 inrijpoorten, drie inkomdeuren en twee ruime zuidgerichte terrassen zodat er privacy binnen de totaliteit mogelijk is. Verder is er nog een mooi bijgebouw met 2 toiletten en lavabo.

Indeling: glvl.: inkomhal 1/wachtruimte met gastentoilet en handenwasser, werkkamer, grote open leefruimte/praktijkruimte, lichte tuinkamer, grote geïntegreerde wasplaats/hobbykamer, bureau, zithoek met tegelkachel in leem, eetkamer, voll. geïnst. open kkn. met kook- en ziteiland voorzien van alle comfort, koele berging en inkom 2 met vestiaire, afz. toilet met handenwasser.

Verd. 1: overloop met bibliotheekkast, afz. nachttoilet, 2 ruime kamers open tot in de nok waarvan 1 met mezanine en bergzolder, masterbedroom, luxe badkamer, 2 dressings, overloop 2 met toegang tot 2 slaapkamers met sanitair en slpk. 6.

Verd. 2: studio met ruime kamer en annex badkamer.

Verd. -1: droge kelder met techn. ruimte (condensatieketel 2012)

Bijzonderheden: zeer veel natuurlijk licht en vanuit elke ruimte is er contact met de tuin. De woning evenals de tuin en bijgebouwen werden met veel oog voor detail en enkel met duurzame en natuurlijke materialen afgewerkt. EPC 130 kWh/m² - UC 639622.

Details
Vraagprijs:
€ 1.050.000
Referentie nr.:
18/09-05/2
Type:
huis
Renovatiejaar:
1997
Perceel opp.:
3278 m²
Bewoonbare opp.:
393 m²
Beschikbaarheid:
af te spreken met eigenaar
Slaapkamers:
7
Badkamers:
3
Terras:
Ja
Garages:
Ja
Terras:
Ja
Tuin:
Ja
Berging:
Ja
Wasplaats:
Ja
Oriëntatie achtergevel:
zuid
EPC:
130 kWh/m²
Unieke code:
639622


Stedenb. vergunningen:
Ja
Bestemming:
woongebied
Dagvaardingen:
Nee
Rechterlijke uitspraken:
Nee
Voorkooprecht:
Nee
Verkavelingsvergunning:
Nee
Watertoetsoverstromingsgevaar:
effectief overstromingsgevoelig gebied

Gebruik onderstaand formulier voor uw aanvraag

Ik heb de disclaimer en het privacybeleid gelezen en ga daarmee akkoord om mij op de hoogte te houden van vastgoed dat aansluit bij mijn zoekcriteria via e-mail, telefoon of sms.

Geef de afgebeelde code correct in:

Vernieuwen