koppelvilla te koop te 2970 Schilde


Goed bereikbaar en voor het dorp van Schilde bevindt zich deze ruime koppelvilla op ca. 3000m². De villa is perfect gescheiden, voorzien van 2 afz. ingangen en biedt voldoende privacy.
woning 1: inkomhal - afz. toilet met handenwasser - afz. berging wasplaats met doorgang naar de inp. garage met techn. ruimte. Via de hal is er toegang tot de leefruimte met O.H. en ingedeeld in een salon en eetkamer. Aansluitend is er de inger. leefkkn. met d. spoelbak, oven, gasfornuis. Grote schuiframen zowel in de keuken als in de leefruimte geven zicht en toegang tot het deels overdekt Z-terras en de tuin.
Verd.: overloop met toegang tot 3 rme slpks. waarvan 1 kamer connectie heeft met de badk. en eveneens toegang tot een ruim terras. Slpk. 4 is een 1-pers. kamer met ingem. kasten. De hedendaags inger. badk. (2012) is voorzien van douche, ligbad, dubb. lavabo en toilet. Extra nachttoilet is op de nachthal.
Woning 2: inkomhal - afz. toilet met handenwasser - afz. berging/wasplaats met doorgang naar de technische ruimte. Terug via de hal is er toegang tot de mooie leefruimte op parket voorzien van O.H. en ingedeeld in een salon en een eetkamer. De ingerichte keuken met ontbijthoek is voorzien van d. spoelbak, elektr. fornuis met oven, vaatwasm., ijskast met vriesvak. Grote schuiframen zowel in de keuken als in de leefruimte geven zicht en toegang tot het deels overdekt Z-terras en de tuin.
Verd.: overloop met toegang tot een afz. nachttoilet, een badkamer met d. lavabo, ligbad en toilet, masterbedroom met connectie naar de badk. en Z terras. Slpk. 2 met geïntegreerde en afsluitbare douchekamer, rme. slpk. 3 en een 1pers. kamer met ingem. kasten en bureau. Afz. dubb. garage met geïsol. zolder en rme. houtberging
Bijzonderheden: geïsoleerde afgew. bergzolder per woning, verw. op aardgas (condensatiek. 2012), geïsol. spouwmuren, kruipruimte, voll. gescheiden gas, elektr. en water, zonnepanelen en alarm in W2. Degelijke woning op een gegeerde locatie. EPC 191 kWh/m² - U.C.209592    

Details
Vraagprijs:
€ 795.000
Referentie nr.:
18/09-11/2
Type:
koppelvilla
Bouwjaar:
1972
Renovatiejaar:
2006
Perceel opp.:
3000 m²
Bewoonbare opp.:
500 m²
Slaapkamers:
8
Badkamers:
2
Terras:
Ja
Garages:
Ja
Aantal garages:
Ja, 2
Parkings (binnen):
Ja, 4
Parkings (buiten):
Ja, 6
Terras:
Ja
Tuin:
Ja
Wasplaats:
Ja
Oriëntatie achtergevel:
zuid
EPC:
In aanvraag
Unieke code:
In aanvraag


Stedenb. vergunningen:
Ja
Bestemming:
woonpark
Dagvaardingen:
Nee
Rechterlijke uitspraken:
Nee
Voorkooprecht:
Nee
Verkavelingsvergunning:
Ja
Watertoetsoverstromingsgevaar:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Gebruik onderstaand formulier voor uw aanvraag

Ik heb de disclaimer en het privacybeleid gelezen en ga daarmee akkoord om mij op de hoogte te houden van vastgoed dat aansluit bij mijn zoekcriteria via e-mail, telefoon of sms.

Geef de afgebeelde code correct in:

Vernieuwen