herenhuis te koop te 2970 Schilde


Authentieke herenwoning met bijgebouw in het centrum van Schilde op ca. 3881 m² en een halfopen te renoveren eengezinswoning op ca. 156 m².
Het voormalige koetshuis is ingericht als kantoorruimte en ingedeeld als volgt: inkom met afz. gastentoilet – onthaal met wachtruimte – grote kantoorruimte achteraan over de volledige breedte van het gebouw met zicht op visvijvertje en parktuin. De voll. verd. is één grote kantoorruimte met kitchentte – geniet zeer veel daglicht, is open tot in de nok van het dak. Het herenhuis met oprit (zij-ingang) heeft een imposante inkomhal met authentieke elementen. Enerzijds zijn er 2 voorkamers, elk met een O.H., en die van elkaar gescheiden zijn door een dubb. kamerhoge deur. Anderzijds is er een salon/eetkamer eveneens met O.H. en met een dubbele deur welke zicht en toegang geeft tot de binnenkoer en verder tot de parktuin en een afz. bureel/hobbykamer. De kkn. is ingericht met dubb. spoelbak, oven, vaatwas, ijskast/diepvries, kookplaat en dampkap. De waspl./berging met authentieke pompsteen scheidt de keuken van het salon/eetkamer.
Verd. 1: overloop met veel lichtinval – 3 ruime slpkrs. waarvan 1 master met badk. ensuite met douche, bad en dubbele lavabo (ook toegang via nachthal). Verder is er een afz. toilet en een linnenkamer.
Verd. 2 : slpk. 4, slpk. 5 en een grote polyv. kamer (slpk. 6) en badk. 2 met bad, toilet en lavabo. Verd. -1: volwaardige droge kelders (3) waarvan 1 wijnkelder.
Bijzonderheden: verw. op aardgas, dubb. begl. - plafond- en muurschilderingen, moluren, originele planken vloer, kruipruimte, schitterende parktuin, veel mogelijkheden, EPC 343 kWh/m² - UC 2062484
Woning 2: hal, leefruimte ca. 30m². Achteraan een keukenruimte en sanitaire ruimte (douche lavabo toilet). Verd.: overloop met toegang tot 3 slpkrs. (ca. 12 m² - ca. 15 m² - ca. 26 m²) en een kleine kamer ca. 7m².
Veranda - koer met overd. werkplaats (ca. 21 m²) en berging – verw. aardgas – kruipruimte - EPC 519 kWh/m²-UC2062493 -Vg-Wg-Gmo-Gvkr-Gvv

Details
Vraagprijs:
€ 1.399.000
Referentie nr.:
19/06-02
Type:
herenhuis
Bouwjaar:
1957
Perceel opp.:
4039 m²
Bewoonbare opp.:
388 m²
Slaapkamers:
6
Badkamers:
2
Terras:
Ja
Tuin:
Ja
Oriëntatie achtergevel:
zuidwesten
EPC:
343 kWh/m²
Unieke code:
2062484


Stedenb. vergunningen:
Ja
Bestemming:
woongebied
Dagvaardingen:
Nee
Rechterlijke uitspraken:
Nee
Voorkooprecht:
Nee
Verkavelingsvergunning:
Nee

Gebruik onderstaand formulier voor uw aanvraag

Ik heb de disclaimer en het privacybeleid gelezen en ga daarmee akkoord om mij op de hoogte te houden van vastgoed dat aansluit bij mijn zoekcriteria via e-mail, telefoon of sms.

Geef de afgebeelde code correct in:

Vernieuwen