huis te koop te 2970 Schilde


Gelegen te Schilde in een groene omgeving bevindt zich deze mooi gerenoveerde vakantiewoning op ca. 264 m².

Indeling: zeer lichte woonkamer op parket voorzien van een houtkachel met grote schuifraam die zicht en toegang bieden tot het terras en de tuin. De geïnstalleerde keuken beschikt over een vaatwasmachine, oven, inductievuur, dampkap en een ontbijttafeltje. Verder is er een toilet en een grote bergruimte die uitkomt in de inpandige garage met automatische poort.

Verdieping: grote slaapkamer open tot in de nok van het dak (33 m²) met inbouwkasten en een houtkachel. De badkamer is voorzien van een lavabomeubel met spiegelverlichting en een inloopdouche van groot formaat en een toilet. De tweede slaapkamer(10 m²) is bereikbaar via de badkamer en heeft zicht op de tuin.

BIJZONDERHEDEN: c.v. op propaangas - recente energiezuininge verw. installatie, dubbele beglazing, eikenhouten parket zowel in de woonkamer als in de slaapkamers, dimbare letspots, authentieke tijdloze tegels in keuken en badkamer, ruim terras op hardhout, jacuzzi voor 3 personen, inpandige garage. Smaakvol gerenoveerde vakantiewoning gelegen in verblijfsrecreatie waar permanent wonen NIET is toegestaan. Ideaal als tweede verblijf.  EPC 492 kWh/m² - U.C1767753-1.Vg-Gvr-Gmo-Gvkr-Gvv

Details
Vraagprijs:
€ 309.000
Referentie nr.:
19/08-21
Type:
huis
Bouwjaar:
1977
Perceel opp.:
264 m²
Bewoonbare opp.:
120 m²
Beschikbaarheid:
af te spreken met eigenaar
Slaapkamers:
2
Badkamers:
1
Terras:
Ja
Garages:
Ja
Parkings (binnen):
Ja, 1
Parkings (buiten):
Ja, 2
Terras:
Ja
Tuin:
Ja
Oriëntatie achtergevel:
zuidoosten
EPC:
492 kWh/m²
Unieke code:
1767753-1


Stedenb. vergunningen:
Ja
Bestemming:
gebied voor verblijfsrecreatie
Dagvaardingen:
Nee
Rechterlijke uitspraken:
Nee
Voorkooprecht:
Nee
Verkavelingsvergunning:
Nee

Gebruik onderstaand formulier voor uw aanvraag

Ik heb de disclaimer en het privacybeleid gelezen en ga daarmee akkoord om mij op de hoogte te houden van vastgoed dat aansluit bij mijn zoekcriteria via e-mail, telefoon of sms.

Geef de afgebeelde code correct in:

Vernieuwen