gemengd gebruik te koop te Italiëlei 217, 2000 Antwerpen


Op een goed bereikbare locatie in het centrum van Antwerpen vlakbij de Rooseveltplaats, bevindt zich deze praktijk/kantoorruimte van ca. 300m² op de gelijkvloerse verdieping van een appartementsgebouw. Het dak van het gebouw werd zeer recent geïsoleerd en voldoet volledig aan de nieuwe normen.

Indeling: inkomhal met toilet - technische ruimte - grote archiefruimte. Verder is de volledige ruimte momenteel ingedeeld in een secretariaat - een afz. bureau, een kitchenette, een zeer grote polyvalente ruimte, toiletten, bergruimte.  De volledige ruimte heeft een breedte van ca. 7 meter op ca. 43 meter en heeft diverse lichtkoepels. De onderverdelingen zijn in gyproc wanden, zodat de herinrichting op eenvoudige wijze kan gerealiseerd worden.

Bijzonderheden: uiterst centrale ligging op wandelafstand van alle openbaar vervoer, scholen, universiteit en hogeschool, verwarming op aardgas, 1 ondergrondse parkeerplaats inbegrepen. Veel mogelijkheden. Met het oog op de vernieuwde leien wordt dit meer dan een "A" locatie. Gedetailleerde informatie te verkrijgen via ons kantoor.

Details
Vraagprijs:
€ 225.000
Referentie nr.:
19/09-03
Type:
gemengd gebruik
Bouwjaar:
1969
Bewoonbare opp.:
300 m²
Beschikbaarheid:
onmiddellijk
Garages:
Ja
EPC:
In aanvraag
Unieke code:
In aanvraag


Stedenb. vergunningen:
Ja
Bestemming:
woongebied
Dagvaardingen:
Nee
Rechterlijke uitspraken:
Nee
Voorkooprecht:
Nee
Verkavelingsvergunning:
Nee

Gebruik onderstaand formulier voor uw aanvraag

Ik heb de disclaimer en het privacybeleid gelezen en ga daarmee akkoord om mij op de hoogte te houden van vastgoed dat aansluit bij mijn zoekcriteria via e-mail, telefoon of sms.

Geef de afgebeelde code correct in:

Vernieuwen