huis te koop te 2520 Oelegem


Ruime split level woning in een doodlopende straat op circa 1 184 m² vlakbij belangrijke invalswegen.

Indeling:
Glvl.:  inkomhal met gastentoilet en vestiaireruimte. Toegang tot de lichte leefruimte in L- met houtkachel en ingedeeld in een eetkamer en salongedeelte. De halfopen keuken is voorzien van een dubbele spoelbak, recente oven, ijskast, recent inductievuur en een geïntegreerde dampkap. Via de hal komt men in de gelijkvloerse badkamer voorzien van een lavabomeubel, ligbad en toilet. Toegang via een vlizotrap naar de ruime geïsoleerde zolder met een eerste afgesloten ruimte met dubbel raam (ca. 25m²) , een tweede afgesloten ruime van ca. 20 m².
Verd. +0.5: hier bevinden zich 3 slaapkamers waarvan 1 met ingemaakte bergkast.
Verd. -0.5: vanuit de keuken is er toegang tot een ruime wasplaats met uitgietbak, een afz. douche en toegang tot de ruime inpandige garage met automatische poort, uitgietbak en smeerput.
Verd. -1: voorraadkelder bereikbaar vanuit de wasplaats. Een ruime werkkelder met daglicht (ca.40 m² ), een kleine bergkelder, de technische ruimte afgesloten met een brandvrije deur alsook de toegang naar de smeerput zijn bereikbaar vanuit de inpandige garage.
De tuin is volledig afgesloten en voorzien van een gemetste BBQ/O.H., een ruime afgesloten berging en overdekte bergruimte, een kippenren, een hondenren en een grote serre.
Via de oprit rijdt men naar een achterliggende garage nr. 2.

Bijzonderheden: verwarming op aardgas, meranti ramen, overal rolluiken, ruime tuin met terras en zonneluifel, regenwaterput van ca. 14.000 L.,  alle bijgebouwen zijn vergund. Woning met veel mogelijkheden.   EPC 351, U.C. 2158309-RES-1

Details
Vraagprijs:
€ 349.000
Referentie nr.:
19/04-03
Type:
huis
Bouwjaar:
1981
Perceel opp.:
1183 m²
Beschikbaarheid:
vanaf akte
Slaapkamers:
3
Badkamers:
1
Keuken:
Ja
Garages:
Ja
Aantal garages:
Ja, 2
Parkings (binnen):
Ja, 1
Parkings (buiten):
Ja, 4
Terras:
Ja
Tuin:
Ja
Wasplaats:
Ja
Oriëntatie achtergevel:
noordwesten
EPC:
351 kWh/m²
Unieke code:
2158309-RES1


Stedenb. vergunningen:
Ja
Bestemming:
bosgebied
Dagvaardingen:
Nee
Rechterlijke uitspraken:
Nee
Voorkooprecht:
Nee
Verkavelingsvergunning:
Ja
Watertoetsoverstromingsgevaar:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Gebruik onderstaand formulier voor uw aanvraag

Ik heb de disclaimer en het privacybeleid gelezen en ga daarmee akkoord om mij op de hoogte te houden van vastgoed dat aansluit bij mijn zoekcriteria via e-mail, telefoon of sms.

Geef de afgebeelde code correct in:

Vernieuwen