0
1
2
3

te koop te Guido Gezellestraat 92, 2630 Aartselaar - (ref:39)


Residentie Finesse - Alle appartementen uitverkocht , nog laatste autostaanplaatsen en bergingen te koop !

te koop

Residentie Finesse

Gelegen op wandelafstand van de dorpskern van Aartselaar worden deze energiezuinige luxe appartementen gebouwd in een villa met lift, ondergrondse parking , zuid tuin en terras, dit alles in een aangelegd en afgesloten domein met parktuin.
De villa appartementen worden gebouwd volgens de laatste normen wat betreft isolatie en energiezuinigheid en dit laatste door het gebruik van een warmtepomp met vloerverwarming voor elk appartement. Ruime budgetten zijn voorzien voor de volledige afwerking ! 
Kortom, volledige echte luxe afwerking en inrichting naar eigen keuze, behoeften en smaak.

Beschikbaarheid

Residentie Finesse fase 2 :
schitterend nieuwbouwappartement op de 2 de verdieping 85 m² met riant terras 33 m² en ruime kelderberging. Lift met rechtstreekse toegang tot het appartement en kelderberging. Gelegen op wandelafstand van de dorpskern van Aartselaar worden deze energiezuinige luxe appartementen gebouwd in een villa met lift, tuin en terras. De 4 villa appartementen worden gebouwd volgens de laatste normen wat betreft isolatie en energiezuinigheid en dit laatste door het gebruik van een warmtepomp met vloerverwarming voor elk appartement. Ruime budgetten zijn voorzien voor de volledige afwerking ! Kortom, volledige echte luxe afwerking en inrichting naar eigen keuze, behoeften en smaak. Indeling: centrale inkomhal, afz. toilet, leefruimte met veel lichtinval dankzij de grote schuiframen die directe toegang geven tot het ruim terras. Volledig ingerichte keuken, afz. bergingen/wasplaats, 2 slaapkamers, badkamer met voorziening voor dubbele lavabo, ligbad, douche. Ondergrondse staanplaatsen met berging en autoboxen behoren tevens tot de mogelijkheden van aankoop. Alle prijzen zijn excl. 10% registratierechten op het grondaandeel en 21% BTW op de constructie. Verkoop onder de wet Breyne. E peil 45 Plannen en alle verdere informatie te verkrijgen via ons kantoor. 

Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Bewoonbare oppervlakte: 118 m²
Gemeubileerd: nee

App A.2.1 - Verkocht

 

Type 1 gelijkvloers met terras van 15 m² en tuin:
Indeling: centrale inkomhal, afz. toilet, leefruimte met veel lichtinval dankzij de grote schuiframen die directe toegang geven tot het ruim terras met aangelegde tuin voor en achteraan van het appartement.
Volledig ingerichte keuken, afz. berging/wasplaats, 2 slaapkamers, badkamer met voorziening voor dubbele lavabo, ligbad, douche.

Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Bewoonbare oppervlakte: 105 m²
Gemeubileerd: nee

App A.0.2 - Verkocht
App B.0.1 - Verkocht
App B.0.2 - Verkocht
App C.0.1 - Verkocht

Meer info

 

Type 2 gelijkvloers met terras van 15 m² en grote tuin:
Indeling: centrale inkomhal, afz. toilet, leefruimte met veel lichtinval dankzij de grote schuiframen die directe toegang geven tot het ruim terras met aangelegde tuin voor, opzij en achteraan van het appartement.
Volledig ingerichte keuken, afz. berging/wasplaats, 2 slaapkamers, badkamer met voorziening voor dubbele lavabo, ligbad, douche.

Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Bewoonbare oppervlakte: 105 m²
Gemeubileerd: nee

App A.0.1 - Verkocht
App C.0.2 - Verkocht

Meer info

 

Type 3 1ste verdieping met zuid terras van 14 m²
Verkocht

 

Type 4 2de verdieping met zuid terras van 14 m² (Laatste dakappartement fase 1 te koop):
Verkocht

 

Type 5 Uniek riant dakappartement met terras van 40 m² en 58 m²:
Verkocht

 

Bekijk garage plan
Bekijk inplantingsplan

Ondergrondse staanplaatsen met berging en autoboxen behoren tevens tot de mogelijkheden van aankoop.
Alle prijzen zijn excl. 12% registratierechten op het grondaandeel en 21% BTW op de constructie.
Verkoop onder de wet Breyne.
Plannen en alle verdere informatie te verkrijgen via ons kantoor.

 
Details
Referentie nr.:
Residentie Finesse - Alle appartementen uitverkocht , nog laatste autostaanplaatsen en bergingen te koop !

Gebruik onderstaand formulier voor uw aanvraag

Ik heb de disclaimer en het privacybeleid gelezen en ga daarmee akkoord om mij op de hoogte te houden van vastgoed dat aansluit bij mijn zoekcriteria via e-mail, telefoon of sms.

Geef de afgebeelde code correct in:

Vernieuwen