huis te koop te 3720 Benissa


Moderne villa gelegen in Benissa op een perceel van 600 m2, gelegen in een rustige omgeving op slechts 5 minuten afstand van het strand en voorzieningen zoals supermarkten en winkels.
De woning van 180 m2, is als volgt verdeeld over twee verdiepingen: Begane grond, bestaat uit een hal, een suite, een badkamer, ruime keuken en eetkamer-woonkamer met directe toegang tot het terras en het zwembad. Eerste verdieping, bestaat uit drie slaapkamers en drie badkamers. De woning wordt volledig afgewerkt; volledig ingerichte keuken met moderne meubels en witgoed, afgewerkte badkamers, ingebouwde kast in alle slaapkamers en airconditioning warm / koud met Split-systemen in de woon-eetkamer en in alle slaapkamers.
Het exterieur zal ook volledig worden afgewerkt; terrassen, glazen handdrainers, zwembad 8,5x3,5m, 200m2 gras en tuin met grind.

Details
Vraagprijs:
€ 620.000
Referentie nr.:
DC2855-S
Type:
huis
Perceel opp.:
620 m²
Bewoonbare opp.:
200 m²
Beschikbaarheid:
vanaf akte
Slaapkamers:
5
Badkamers:
4
EPC:
In aanvraag
Unieke code:
In aanvraag


Stedenb. vergunningen:
Nee
Bestemming:
In aanvraag
Dagvaardingen:
Nee
Rechterlijke uitspraken:
Nee
Voorkooprecht:
Nee
Verkavelingsvergunning:
Nee

Gebruik onderstaand formulier voor uw aanvraag

Ik heb de disclaimer en het privacybeleid gelezen en ga daarmee akkoord om mij op de hoogte te houden van vastgoed dat aansluit bij mijn zoekcriteria via e-mail, telefoon of sms.

Geef de afgebeelde code correct in:

Vernieuwen