appartement te koop te 3710 Calpe


 Twee nieuwbouw appartementsgebouwen gelegen nabij het strand met uitzichten over de zoutmeren en de Penon de Ifach. Dichtbij zijn alle nodige faciliteiten waaronder restaurants, supermarkten,…

Beide gebouwen bestaan uit 15 verdiepingen van 85 appartementen met twee- of drie slaapkamers, twee badkamers, living met een volledig geïnstalleerde open keuken, grote raampartijen en overdekte terrassen met prachtige uitzichten. De materialen van het appartement zijn vrij te kiezen.

Bijzonderheden: veiligheidsdeur, dubbel glas, videofoon, tv connectie, telefoon en internet connectie, ingemaakte kasten, airconditioning warm en koud, …

De gemeenschappelijke omgeving bestaat uit tuinen, zwembaden, paddle tennis veld, binnenruimte. Elk gebouw heeft zijn gemeenschappelijke plaats met zeezicht, gym, terras en gourmet plaats op 9de verdieping. Er is ondergrondse parking en berging voor elk appartement.

De prijs voor drie slaapkamer appartementen vanaf 261.000 euro.

Details
Vraagprijs:
€ 261.000
Referentie nr.:
GHA2863-S
Type:
appartement
Bewoonbare opp.:
87 m²
Beschikbaarheid:
vanaf akte
Slaapkamers:
3
Badkamers:
2
EPC:
In aanvraag
Unieke code:
In aanvraag


Stedenb. vergunningen:
Nee
Bestemming:
In aanvraag
Dagvaardingen:
Nee
Rechterlijke uitspraken:
Nee
Voorkooprecht:
Nee
Verkavelingsvergunning:
Nee

Gebruik onderstaand formulier voor uw aanvraag

Ik heb de disclaimer en het privacybeleid gelezen en ga daarmee akkoord om mij op de hoogte te houden van vastgoed dat aansluit bij mijn zoekcriteria via e-mail, telefoon of sms.

Geef de afgebeelde code correct in:

Vernieuwen