Nieuwbouw luxe villa

te koop

Nieuwbouw luxe villa op ca. 1350 m² met een prachtig vrij uitzicht.
De woning voldoet aan de nieuwste normen voor wat betreft afwerking, isolatie en energiezuinigheid (BEN 30).

Beschikbaarheid

Indeling: inkomhal met gastentoilet en vestiaireruimte. Wasplaats met dienstingang. Dubbele deur naar de leefruimte ingedeeld in een bureau, salon, eetkamer en leefkeuken. Het salon en bureel zijn gescheiden door een dubbele gashaard. De volledige leefruimte is voorzien van grote raampartijen zodat er zeer veel natuurlijk licht in de woning aanwezig is. De tuin is volledig ingezaaid en omheind en heeft 2 terrassen (45 m² en 15 m²)

Verdieping: overloop met toegang tot de masterbedroom met terras van ca. 15m² met vrij uitzicht, dressing en badkamer ensuite, slaapkamer 2, slaapkamer 3 en badkamer 2. Afz. nachttoilet op de gang.

Bijzonderheden: BEN-woning, alu ramen, dubbele garage, automatische toegangspoort, zonnepanelen (32 stuks), warmtepomp, ventilatiesysteem D, afwerking naar keuze volgens de ruime budgetten voorzien in het lastenboek.

Oplevering: eind 2018.

Prijs: 895.000 euro excl. kosten (10 % registratierechten op het grondaandeel en 21 % BTW op de constructie)

Voor bijkomende informatie, lastenboek en/of een vrijblijvend bezoek gelieve contact op te nemen met ons kantoor.

Details
Vanaf:
€ 895000
Tot:
€ 895000
Referentie nr.:
Nieuwbouw luxe villa

Gebruik onderstaand formulier voor uw aanvraag

Ik heb de disclaimer en het privacybeleid gelezen en ga daarmee akkoord om mij op de hoogte te houden van vastgoed dat aansluit bij mijn zoekcriteria via e-mail, telefoon of sms.

Geef de afgebeelde code correct in:

Vernieuwen