'T Waterhuys Vastgoed Bvba

Turnhoutsebaan 532b, 2970 Schilde

T. 03 385 86 86


villa te koop

€ 1.145.000
2970 Schilde - grens Zoersel, België
tekoop

Luxueuze nieuwbouwvilla, gelegen op een mooie residentiële locatie in villawijk " Den Dryhoek" op ca. 2056 m². De nieuwbouwvilla voldoet aan de nieuwste normen voor wat betreft afwerking, isolatie en energiezuinigheid (BEN 30).

Indeling: inkomhal met gastentoilet en vestiaire ruimte. Er is een mogelijkheid voor het plaatsen van een lift. De ruime leefruimte is ingedeeld in een salon, eetkamer, leefkeuken en is voorzien van grote raampartijen zodat er zeer veel natuurlijk licht in de villa aanwezig is. Grenzend aan de luxe keuken is een afzonderlijke berging. De schuiframen geven toegang tot de ruime terrassen, waarvan een deel overdekt is (ca. 30 m²).
Verdieping: ruime overloop met toegang tot de masterbedroom met dakterras, dressing en badkamer ensuite. Verder zijn er 4 ruime slaapkamers met badkamer 2. Afzonderlijk nachttoilet op de gang.
De inpandige garage met automatische poort beschikt over een berging.

Aangelegde Zuid-West tuin met mogelijkheid tot verwarmd buitenzwembad en een bijgebouw/poolhouse van 50 m². ( zwembad en poolhouse zijn niet in de prijs inbegrepen)

Bijzonderheden: Afwerking, materiaalkeuze en inrichting naar eigen keuze en smaak, BEN-woning, alu ramen. Kortom, een nieuwbouwvilla met veel ruimte, licht, luxe en privacy. Verkoop onder stelsel van registratie op de bouwgrond en btw 21 % op de constructie . Meer informatie, plannen en afspraak te verkrijgen via ons kantoor.
LOCATIE: 2970 Schilde - grens Zoersel

Detailinformatie

DetailsVraagprijs € 1.145.000
Referentie nr. 20/08-01
Type villa
Perceel opp. 2056 m²
Bewoonbare opp. 393 m²
Beschikbaarheid bij oplevering
Slaapkamers 5
Badkamers 2
Aantal garages Ja, 1
Parkings (buiten) Ja, 4
Terras Ja
Oriëntatie achtergevel zuid
EPC In aanvraag
Unieke code In aanvraag
Stedenb. vergunningen Ja
Bestemming woonpark
Dagvaardingen Nee
Rechterlijke uitspraken Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Watertoetsoverstromingsgevaar niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied