appartement te koop te 2900 Schoten - (ref:4232772)


REEDS 85% VERKOCHT!

Nabij het centrum van Schoten, aan de Schotense Vaart, worden energiezuinige luxe appartementen gebouwd in een aangelegd domein met parktuin.
Het project is opgedeeld in 3 residenties gelegen rond een gemeenschappelijke binnenplaats met veel groen. Residentie A, langs de vaart gelegen bestaat uit 16 appartementen, residentie B achteraan het perceel uit 13 appartementen en residentie C uit 6 appartementen. De gelijkvloerse appartementen zijn voorzien van een tuin en/of terras. De appartementen op de eerste en tweede verdieping zijn uitgerust met een ruim (dak)terras met zicht op de vaart of op de binnenplaats.

3 slaapkamer appartement op de 1e verdieping in gebouw B.
indeling: inkomhal met vestiaireruimte en afzonderlijk toilet, open leefruimte met grote schuifraam die toegang biedt tot het terras.
Volledig ingerichte keuken met berging (naar eigen keuze), bureelruimte, 3 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer momenteel dienst doet als communicerende dressing tussen de 2 slaapkamers. De badkamer heeft voorzieningen voor dubbele lavabo, ligbad en douche.

Ondergrondse staanplaats te koop aan 20 000 euro en berging te koop aan 5 000 euro.
De villa appartementen worden gebouwd volgens de laatste normen wat betreft isolatie en energiezuinigheid en dit laatste door het gebruik van een warmtepomp met vloerverwarming voor elk appartement. Ruime budgetten zijn voorzien voor de volledige afwerking ! Kortom, volledige echte luxe afwerking en inrichting naar eigen keuze, behoeften en smaak.
Alle prijzen zijn excl. 10% registratierechten op het grondaandeel en 21% BTW op de constructie.
Het project komt eveneens in aanmerking voor de verlaagde BTW van 6% i.p.v. 21%. Meer informatie hierover is te bekomen via ons kantoor. Vg-Wg-Gvv-Gvkr-Gmo

Details
Vraagprijs:
€ 474.000
Referentie nr.:
Type 3 1e B
Type:
appartement
Verdieping:
1
Verdiepingen:
2
Bewoonbare opp.:
163 m²
Beschikbaarheid:
bij oplevering
Slaapkamers:
3
Badkamers:
1
Garages:
Ja
Aantal garages:
Ja, 1
Terras:
Ja
EPC:
In aanvraag
Unieke code:
In aanvraag


Stedenb. vergunningen:
Nee
Bestemming:
In aanvraag
Dagvaardingen:
Nee
Rechterlijke uitspraken:
Nee
Voorkooprecht:
Nee
Verkavelingsvergunning:
Nee

Gebruik onderstaand formulier voor uw aanvraag

Ik heb de disclaimer en het privacybeleid gelezen en ga daarmee akkoord om mij op de hoogte te houden van vastgoed dat aansluit bij mijn zoekcriteria via e-mail, telefoon of sms.

Geef de afgebeelde code correct in:

Vernieuwen