koppelvilla te koop te 2970 Schilde - (ref:4450056)


Gelegen te Schilde, worden deze luxe energiezuinige koppelvilla’s gebouwd. NIEUWBOUWVILLA MOGELIJK AAN 6 % BTW OP CONSTRUCTIE !

Indeling: Inkomhal met gastentoilet en berging met aansluiting wasmachine en droogkast. Toegang tot de inpandige garage. Open leefruimte met volledig geïnstalleerde keuken die toegang biedt tot het terras en de tuin.
1e verdieping: overloop met veel natuurlijk licht - ruime hoofdslaapkamer met badkamer ensuite. Verder zijn er nog 2 slaapkamers een een 2de badkamer/douchekamer. Afzonderlijk nachttoilet op de gang.

De woningen worden gebouwd volgens de laatste normen wat betreft isolatie en energiezuinigheid.

De tuin is Zuid georiënteerd en wordt volledig omheind en ingezaaid. De afwerking van de woningen binnen is reeds bepaald. (zie foto moodboard)

Verkoop onder stelsel van 10% registratierechten op het grondaandeel en 21% BTW op de constructie. Het project komt in aanmerking voor de maatregel 6% BTW op de constructie i.p.v. 21% BTW indien de koper eveneens aan de vereiste voorwaarden voldoet. De oplevering is voorzien in het najaar 2021.
Voor meer uitgebreide informatie en/of een geheel vrijblijvende afspraak ter plaatse of bij ons op kantoor verzoeken wij u ons te contacteren.
E-peil 32. Vg-Wp-Gmo-Gvkr-Vv.

Details
Vraagprijs:
€ 599.000
Referentie nr.:
21/08/W7
Type:
koppelvilla
Bouwjaar:
2021
Bewoonbare opp.:
200 m²
Beschikbaarheid:
bij oplevering
Slaapkamers:
3
Badkamers:
2
Garages:
Ja
Aantal garages:
Ja, 1
Parkings (binnen):
Ja, 1
Parkings (buiten):
Ja, 2
Terras:
Ja
Tuin:
Ja
Oriëntatie voorgevel:
noordoosten
Oriëntatie achtergevel:
zuidwesten
EPC:
In aanvraag
Unieke code:
In aanvraag


Stedenb. vergunningen:
Ja
Bestemming:
woonpark
Dagvaardingen:
Nee
Rechterlijke uitspraken:
Nee
Voorkooprecht:
Nee
Verkavelingsvergunning:
Ja

Gebruik onderstaand formulier voor uw aanvraag

Ik heb de disclaimer en het privacybeleid gelezen en ga daarmee akkoord om mij op de hoogte te houden van vastgoed dat aansluit bij mijn zoekcriteria via e-mail, telefoon of sms.

Geef de afgebeelde code correct in:

Vernieuwen