villa te koop te 2280 Grobbendonk - (ref:4450606)


IN OPTIE
Op een rustige locatie bevindt zich deze authentieke hoeve daterende van het begin van de 20ste eeuw op ca. 1544 m² en werd in de loop der jaren smaakvol vernieuwd. Momenteel doet de hoeve dienst als tweewoonst. Op eenvoudige wijze kan dit teruggebracht worden naar één woning.
Hoofdwoning: ingang die ons onmiddellijk in de gezellige leefruimte brengt voorzien van O.H. en ingedeeld in een zitruimte en salon. De keuken is voorzien van een kook- en eetgedeelte en geeft toegang en zicht tot de zeer verzorgde en mooi aangelegde tuin.
Via de woonkamer is er toegang tot een bureel en een berging/wasplaats. Via de keuken is er toegang tot een ruime gelijkvloerse slpkr. open tot in de nok van het dak met badkamer ensuite en uitgerust met ligbad, inloopdouche, dubb. lavabo en een afz. toilet. Van hieruit is directe toegang tot de tuin.
Verdieping: mezzanine met tv-hoek/zithoek/bureel en een tweede ruime slaapkamer met ingem. kasten. Verder is er nog een achterliggende kleinere kamer met lavabo.
De tuin is voorzien van 2 terrassen waarvan 1 overdekt. Verder is er open autostaanplaats voor de deur, een carport en een ruime tuinberging.
Woning 2: mooie leefruimte op gepolierde beton (momenteel overlegd met laminaat) , open ingerichte keuken – afz. wasplaats/berging - gelijkvloerse hoofdslaapkamer met afz. dressing en een achterliggende 2de kamer (momenteel bureel) met mezzanine. De badkamer is voorzien van lavabo en inloopdouche. Via een dubbele smeedijzeren deur kom je van de leefruimte in de gezellige en omheinde tuin. Verder is er een open autostaanplaats, een carport en een ruime fietsen- en tuinberging.

Bijzonderheden: 12 cm isolatie, c.v. op aardgas, nuts voorzieningen voll. gesplitst voor beide woningen, natuursteen en planché in woning 1, volledig omheinde, veel privacy, kangoeroewoning/combinatie wonen/werken, ….. Woning 2 is verhuurd aan 880 euro/maand. Woning met karakter en zeer veel mogelijkheden! EPC243 kWh/m² - U.C. 20191114-2218054 - Vg-Wp-Gvkr-Gvv-Gmo

Details
Vraagprijs:
€ 649.000
Referentie nr.:
21/08-04
Type:
villa
Bouwjaar:
1903
Renovatiejaar:
1980
Perceel opp.:
1544 m²
Bewoonbare opp.:
360 m²
Beschikbaarheid:
af te spreken met eigenaar
Slaapkamers:
4
Keuken:
Ja
Terras:
Ja
Tuin:
Ja
Wasplaats:
Ja
Oriëntatie achtergevel:
west
EPC:
In aanvraag
Unieke code:
In aanvraag


Stedenb. vergunningen:
Nee
Bestemming:
In aanvraag
Dagvaardingen:
Nee
Rechterlijke uitspraken:
Nee
Voorkooprecht:
Nee
Verkavelingsvergunning:
Nee

Gebruik onderstaand formulier voor uw aanvraag

Ik heb de disclaimer en het privacybeleid gelezen en ga daarmee akkoord om mij op de hoogte te houden van vastgoed dat aansluit bij mijn zoekcriteria via e-mail, telefoon of sms.

Geef de afgebeelde code correct in:

Vernieuwen