appartementsgebouw te koop te 2170 Merksem - (ref:4577684)


IN OPTIE

Gelegen op een centrale, goed bereikbare locatie, vlakbij winkels, scholen en openbaar vervoer bevindt zich deze opbrengsteigendom bestaande uit drie appartementen.

 Glv: de inkomhal geeft toegang naar het gelijkvloers appartement. Dit appartement heeft 1 slaapkamer. De keuken is voorzien van een kookplaat, dampkap, ijskast. Aparte berging. De badkamer beschikt over een douche en een enkel lavabomeubel. Stadstuin.

1 ste verd: appartement met 2 slaapkamers, keuken voorzien van een kookplaat, dampkap, ijskast. Aparte berging. De badkamer is voorzien van een douche en enkel lavabomeubel.

2 de verd: appartement met 2 slaapkamers, vernieuwde geïnstalleerde keuken voorzien van een kookplaat, dampkap, ijskast. Aparte berging. Verder komt men in de badkamer voorzien van een douche en een enkel lavabomeubel.

Bijzonderheden: aparte meters water, gas en elektriciteit.

Geen extra maandelijkse kosten. Huuropbrengst 20 400 euro per jaar. EPC 201kWh/m², 334,496 U.C.2402447 – Vg-Wg-Gvv-Gvkr-Gmo

Details
Vraagprijs:
€ 440.000
Referentie nr.:
21/04/07/2
Type:
appartementsgebouw
Verdiepingen:
2
Renovatiejaar:
2021
Perceel opp.:
176 m²
Bewoonbare opp.:
57 m²
Tuin:
Ja
EPC:
In aanvraag
Unieke code:
In aanvraag


Stedenb. vergunningen:
Nee
Bestemming:
In aanvraag
Dagvaardingen:
Nee
Rechterlijke uitspraken:
Nee
Voorkooprecht:
Nee
Verkavelingsvergunning:
Nee

Gebruik onderstaand formulier voor uw aanvraag

Ik heb de disclaimer en het privacybeleid gelezen en ga daarmee akkoord om mij op de hoogte te houden van vastgoed dat aansluit bij mijn zoekcriteria via e-mail, telefoon of sms.

Geef de afgebeelde code correct in:

Vernieuwen