villa te koop te 14880 Marbella - (ref:4618627)Verbazingwekkende villa met zes slaapkamers in Sierra Blanca, de meest luxueuze wijk van Marbella, met een fantastisch panoramisch uitzicht op de zee en de bergen. De accommodatie bestaat uit een indrukwekkende entree met een spectaculaire hal en elegante trap. De grote woonkamer met aparte eetkamer welke toegang geeft tot een grote overdekte veranda en de tuin en het zwembad. Verder is er een volledig ingerichte en uitgeruste keuken met centraal eiland voorzien van high-end apparatuur. Verder zijn er zes slaapkamers met ensuite badkamers, twee toiletten, kleedkamers, diverse privé terrassen en een kelder voorzien van een speelkamer, bar, sauna, wijnkelder. Er bevindt zich ook een appartement voor het dienstpersoneel en nog veel meer. De materialen die gebruikt zijn bij de bouw en de binnenhuisdecoratie zijn zeer luxueus. Naast het zwembad vinden we een overdekte eetplaats met een BBQ plaats.

Bijzonderheden: Zuid orientatie, 4 parkeerplaatsen, airco, openhaard, ingebouwde kasten, dichtbij stad, golf, zeezicht, sauna, apart appartement.

Details
Vraagprijs:
€ 4.500.000
Referentie nr.:
22MB/01-06
Type:
villa
Slaapkamers:
6
Badkamers:
6
EPC:
In aanvraag
Unieke code:
In aanvraag


Stedenb. vergunningen:
Nee
Bestemming:
In aanvraag
Dagvaardingen:
Nee
Rechterlijke uitspraken:
Nee
Voorkooprecht:
Nee
Verkavelingsvergunning:
Nee

Gebruik onderstaand formulier voor uw aanvraag

Ik heb de disclaimer en het privacybeleid gelezen en ga daarmee akkoord om mij op de hoogte te houden van vastgoed dat aansluit bij mijn zoekcriteria via e-mail, telefoon of sms.

Geef de afgebeelde code correct in:

Vernieuwen