landhuis te koop te Lindendreef 5, 2243 Pulle - Zandhoven - (ref:4844066)


Op een rustige locatie bereiken we via een automatische toegangspoort deze ruime manoir met veel privacy op ca. 3.676 m².
Indeling: inkomhal met gastentoilet en afz. handenwasser en Ingemaakte vestiairekast. Via een dubbele deur is er toegang tot de leefruimte ingedeeld in een salon met O.H., een eetkamer en aansluitend de ruime leefkeuken. Deze is uitgerust met een werkeiland, een aanrecht in natuursteen voorzien van een gasfornuis (5 pitten), dampkap, oven, microgolfoven, stoomoven, vaatwasmachine en Amerikaanse koelkast. Vanuit de keuken is toegang tot een ruim overdekt terras en de mooi aangelegde tuin.
Grenzend aan de keuken is er een tweede hal met toegang tot de voll. ingerichte wasplaats met dienstingang, een afz. toilet, toegang tot een glv. kamer/bureel die ook toegankelijk is vanuit de inkomhal. Verder is er nog een dubbele inpandige garage met automatische poorten.
Verd. 1: ruime overloop met toegang tot de master met badkamer en dressing ensuite, slpk. 2, slpk. 3, slpk. 4, een polyvalente ruimte (slpk. 5) en badk. 2.
Momenteel doet de masterbedroom dienst als extra woongedeelte met voll. geïnstalleerde keuken en toegang tot de ruime orangerie met grote raampartijen en een panoramisch uitzicht over de mooi aangelegde tuin. Via een aparte buiten- en binnentrap is dit woongedeelte bereikbaar.
Verd.2 : via een vaste trap komen we in een aparte studio momenteel ingericht in een atelier met ingerichte keuken, afz. slpk. en badkamer 3. Verder is er een techn. ruimte met verw. installatie.
De volledig omheinde tuin is zuid-west georiënteerd en geniet complete privacy. Achteraan de tuin is er een houtberging.
Verder is er nog een dubbele niet inp. garage met een ruime berging/fietsenstalling...

Bijzonderheden: ruime villa met veel mogelijkheden: vrij beroep/atelier/tweewoonst/inwonende hulp/... verw. op aardgas, stofzuigsysteem, regenwaterput, overal gebruik van duurzame materialen, hoge plafonds, EPC 182 kWh/m² - UC 2579118-RES-1-Vg-Wp-Vv-Gvkr-Gmo

Details
Vraagprijs:
€ 1.495.000
Referentie nr.:
22/07-02
Type:
landhuis
Bouwjaar:
2004
Perceel opp.:
3676 m²
Bewoonbare opp.:
577 m²
Beschikbaarheid:
onmiddellijk
Slaapkamers:
7
Badkamers:
3
Keuken:
Ja
Garages:
Ja
Aantal garages:
Ja, 2
Parkings (binnen):
Ja, 4
Parkings (buiten):
Ja, 4
Terras:
Ja
Tuin:
Ja
Wasplaats:
Ja
Oriëntatie achtergevel:
zuidwesten
EPC:
182 kWh/m²
Unieke code:
202204060002579118-RES-1


Stedenb. vergunningen:
Ja
Bestemming:
In aanvraag
Dagvaardingen:
Nee
Rechterlijke uitspraken:
Nee
Voorkooprecht:
Nee
Verkavelingsvergunning:
Nee
Watertoetsoverstromingsgevaar:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Gebruik onderstaand formulier voor uw aanvraag

Ik heb de disclaimer en het privacybeleid gelezen en ga daarmee akkoord om mij op de hoogte te houden van vastgoed dat aansluit bij mijn zoekcriteria via e-mail, telefoon of sms.

Geef de afgebeelde code correct in:

Vernieuwen