service flats te huur te 2000 Antwerpen - (ref:4847013)


Gelegen te Antwerpen op het "Nieuw Zuid" bevindt zich deze recente en instapklare serviceflat.
Deze serviceflat bevindt zich in een exclusief project met prestigieuze assistentiewoningen. Het kader is subliem, de dienstverlening en faciliteiten ongezien. U beschikt onder meer over een overdekt zwembad, kapsalon en een restaurant op topniveau. Dit allemaal op een unieke locatie: naast de Schelde en middenin de groene stadsbuurt Nieuw Zuid. Met 12 ha groen geeft de woonsite voorrang aan groenruimte boven bebouwing. Zoveel woontroeven aan de oevers van de Schelde en pal naast het trendy Zuid. Slenteren langs de stroom, ontspannen in park Nieuw Zuid, flaneren op de kaaien, cultuur opsnuiven, genieten van de vele sfeervolle restaurants en bistro's in alle prijsklasse of winkelen in de vele en mooie winkelstraten. Antwerpen is immers dé Belgische mode- en designstad bij uitstek.… Met de bus, tram of stadsfiets bent u zó in het stadscentrum.

Het appartement is luxueus uitgerust en voorzien van alle hedendaags comfort. Mooie inkomhal met afzonderlijk gastentoilet voorzien van handenwasser, leefruimte op parket met een open en volledig uitgeruste keuken. Verder is er een afzonderlijke slaapkamer met badkamer ensuite voorzien van lavabo, douche en toilet.
Het terras is over de volledige breedte van het appartement en is toegankelijk zowel vanuit de leefruimte als vanuit de slaapkamer.
Het terras doet dienst zowel in de winter als in de zomerperiode dankzij het volledig afsluitbaar systeem.

De prijs voor dit appartement bedraagt ca.1500 euro per maand (50 euro/dag) exclusief de servicekosten. De prijs hiervoor bedraagt 2,5 euro/maand voor 1 bewoner.
Meer uitgebreide informatie te verkrijgen via ons kantoor.

Details
Vraagprijs:
€ 1.500
Referentie nr.:
21/06-02/S
Type:
service flats
Beschikbaarheid:
onmiddellijk
Slaapkamers:
1
Badkamers:
1
EPC:
In aanvraag
Unieke code:
In aanvraag


Stedenb. vergunningen:
Nee
Bestemming:
In aanvraag
Dagvaardingen:
Nee
Rechterlijke uitspraken:
Nee
Voorkooprecht:
Nee
Verkavelingsvergunning:
Nee

Gebruik onderstaand formulier voor uw aanvraag

Ik heb de disclaimer en het privacybeleid gelezen en ga daarmee akkoord om mij op de hoogte te houden van vastgoed dat aansluit bij mijn zoekcriteria via e-mail, telefoon of sms.

Geef de afgebeelde code correct in:

Vernieuwen