Ons kantoor


Vooreerst willen we een dienstverlenend bedrijf zijn waarbij een ruime ervaring in de vastgoedmarkt, kwaliteit en vertrouwen primeren. Wij bieden u ondersteuning en advies op commercieel-, fiscaal- en juridisch vlak inzake al uw vastgoedprojecten en transacties.Vastgoed kantoor Schilde


Waterhuys Vastgoed werd opgericht in 2001 door Jan Thys, lid van het erkende beroepsinstituut voor vastgoedmakelaars (biv) onder het nummer 500 326 en het cib. De oorsprong van ons kantoor komt uit een reeds lange ervaring in de bouwsector en projectontwikkeling.

Ons dynamisch team staat steeds voor U klaar:

Waterhuys TravelZone

Dhr. Jan Thys: zaakvoerder
vastgoedmakelaar
BIV nr 500326

Waterhuys TravelZone

Mevr. Christine Wallaert
vastgoedmakelaar - consulente
BIV nr 506551

Waterhuys TravelZone

Mevr. Nancy Willems
vastgoedconsulente – inkoop

Waterhuys TravelZone

Mevr. Anse Van Deun
vastgoedconsulente

Jan thys vastgoedmakelaar in Schilde
Waterhuys vastgoedmakelaar in Schilde
Vraag nu je gratis schatting aan bij 't Waterhuys

Onze doelstelling


't Waterhuys begeleidt u bij de waardebepaling, de budgettering bij verbouwing, het aan- en verkooptraject van woningen, gronden, opbrengsteigendommen en vastgoedprojecten.

Ervaring leert ons dat elk vastgoedobject zijn eigenheid kent. Door een nauwkeurige analyse kan 't Waterhuys uw verwachtingen op een optimale wijze invullen.

Ons doel is het succesvol uitvoeren van uw vastgoedopdracht, waarbij uw positie als klant en uw tevredenheid centraal staan. Onze belangrijkste motivatie is uw opdracht op een professionele wijze te volbrengen.

Waterhuys vastgoed, vastgoed, te koop, te huur, nieuwbouw