De zoektocht naar rendement kan een doolhof zijn.

Realis


Vastgoed is namelijk een zekere investering, met een goed en stabiel rendement, onder de juiste formules.

Vraag nu meer info


Regelmatig krijgen wij dan ook de vraag van onze klanten om hen te helpen in deze zoektocht. Vastgoed als investering met een mooi en hoog rendement behoort zeker tot de mogelijkheden. Vastgoed is namelijk een zekere investering, met een goed en stabiel rendement, onder de juiste formules. Zeker wanneer je dit vergelijkt met spaarboekjes of aandelen.

Om op de stijgende vraag naar dergelijk investeringsvastgoed te kunnen antwoorden met een kwalitatief aanbod zijn wij partner geworden van het REALIS netwerk. Hierdoor kunnen wij onze klanten helpen aan de gekende investeringsprojecten op een zorgeloze en veilige manier.

REALIS, met meer dan 20 jaar expertise, is dé referentie in België als het gaat over investeringsvastgoed. Elk vastgoedproject staat bij REALIS gelijk aan zorgeloos, veilig en rendabel investeren. Met hun handige all-in formules waarbij u als investeerder elke maand mooie inkomsten heeft, zonder dat u er zelf iets voor moet doen! REALIS doet het huiswerk voor u. Alle projecten worden uitgebreid gescreend op locatie, meerwaarde, rendement, prijs-kwaliteitsverhouding & kwaliteitsaspecten. Stabiele en zelfs gegarandeerde huurinkomsten, verhuur & beheer door een professionele partner en een reëel zicht op meerwaarde maken van de REALIS vastgoedprojecten dé investering.

Bent u dus opzoek naar een investering die niet enkel een hoog rendement biedt, maar ook zekerheid en veiligheid? Bent u op zoek naar een investering die u bovendien niet al te veel tijd of moeite kost, en een ideaal alternatief vormt voor de grillige aandelenkoersen en kabbelende spaarboekjes? Via ons partnership met REALIS vindt u all-in investeringsformules voor nieuwbouwprojecten die aan de strengste kwaliteitseisen voldoen. Bij elk project worden vooraf de verhoudingen tussen kwaliteit, bereikbaarheid, rendement, comfort en andere succespijlers zorgvuldig bestudeerd. Zo is de toekomst en duurzaamheid van uw investering steeds gewaarborgd.

Als partner binnen dit REALIS netwerk zijn wij goed op de hoogte van de investeringsoplossingen van REALIS en kunnen wij u desgewenst matchen met de juiste investering op uw maat.