Uw droomwoonst aan de Costa Blanca / Costa del sol op maat gebouwd?

Wij zorgen ervoor!

Ons aanbod Bekijk onze realisaties
te koop - Marbella
te koop - Marbella
te koop -
te koop - Marbella
te koop - Marbella
te koop - Marbella
te koop - Marbella
te koop - Marbella
te koop - Marbella

Costa Blanca


Wij zoeken voor u de ideale bouwgrond of woonst binnen uw budget op de locatie waar u wenst

Ons aanbod
Onze realisaties
Contacteer ons

Costa Blanca Noord bevindt zich in de provincie van Alicante en strekt zich uit van Denia richting het zuiden tot aan Alicante stad. Deze kuststrook wordt door velen als een van de mooiste van Spanje beschouwd en kenmerkt zich door een zeer gevarieerd en schilderachtig landschap. Niet alleen uitgestrekte witte zandstranden, waar de Costa Blanca haar naam aan te danken heeft, maar ook indrukwekkende kapen en kliffen met verscholen baaitjes tussen dennenbossen maken van deze zone een zeer exclusieve regio.

In het directe binnenland treffen we pittoreske bergen en valleien aan die grotendeels bestaan uit sinaasappel- en amandelboomgaarden. Door deze hoogteverschillen treffen we een groot aanbod van vastgoed aan met prachtige vergezichten.

De belangrijkste plaatsen zijn Denia, Javea, Moraira en Altea waar langs de kust uitsluitend appartementencomplexen met maximaal 4 verdiepingen toestaat, met uitzondering de plaats Calpe. Deze stad staat bekend om de ruim opgezette villawijken tussen het aanwezige groen. Calpe is zeer geliefd bij de Belgen mede door de uitstekende gastronomie en brede boulevards.

Het hele gebied heeft een residentieel karakter met veel permanente bewoning en bedrijvigheid gedurende het hele jaar. Massatoerisme gaat men in deze gebieden niet aantreffen, met uitzondering van de plaats Benidorm. Deze stad is al jarenlang een van de meest bekende vakantiebestemmingen van Spanje, met haar uitgestrekte wandelboulevards.

De regio is goed bereikbaar via de luchthavens van Valencia in het noorden en Alicante in het zuiden. De meeste plaatsen hebben tevens hun eigen afslag aan de AP-7 snelweg, waardoor men snel ter plaatse is. Daarbij komt dat er geen grote industrie te vinden is en de gehele zone een speciaal microklimaat heeft, waardoor het een van de gezondste plekken ter wereld is om te wonen of te verblijven.

Costa del sol


Wij zoeken voor u de ideale bouwgrond of woonst binnen uw budget op de locatie waar u wenst

Ons aanbod
Onze realisaties
Contacteer ons

Marbella is dé plek om uw nieuwe droomhuis te kopen. Er is altijd wel wat te doen en bovendien kunt u in Marbella perfect overwinteren.

Sowieso een van de beste redenen is het weer in Marbella. Het klimaat is gematigd mediterraans en wordt bovendien beïnvloed door de Middellandse zee. Dit betekent dat de temperatuur in Marbella altijd aangenaam is: het is niet superkoud in de winter en ook niet extreem heet in de zomer. In de winter is het gemiddeld 16 °C en in de zomer zo'n 25-30 °C. Het weer in Marbella zit dus weinig tegen.

Behalve het mooie heuvellandschap dat de omgeving van Marbella vorm geeft, zijn er ook twee prachtige nationale parken in de buurt. In het voormalige adellijke jachtgebied Doñana kunt u talloze trekvogels aantreffen die er uitrusten op hun tocht van zuid naar noord. Het moerassige deltagebied bevat geen wegen en nauwelijks huizen en is daarom perfect voor rustige wandelingen. Een ander bekend nationaal park is de Sierra Nevada, wat letterlijk 'besneeuwde bergketen' betekent. Het natuurgebied is vooral beroemd om zijn rijke flora en fauna. Even een frisse neus halen in een ander klimaat? In dit natuurpark moet u zijn.

Als u van lekker eten houdt, zit u hier wel goed. De restaurants in Marbella bieden voor ieder wat wils met verschillende keukens, waarvan de Spaanse natuurlijk de meest prominente is. De beste restaurants vindt u aan de strandpromenade Plaza de los Naranjos en in het idyllische oude centrum van Marbella. Een keer geen zin in koken? Er is keuze genoeg.

De stranden van Marbella behoren tot de mooiste van de Costa del Sol. Het verbaast dan ook niets dan Marbella een van de populairste badsteden aan deze kust is. Het aantal zonuren is hoog en biedt het meerendeel van het jaar de kans om heerlijk van het strand te genieten. Of u nu langs de promenade wilt wandelen, lekker wilt zonnen of zwemmen, of met uw kids aan de slag wilt met zandkastelen, op het strand van Marbella kan het altijd.

U reist in een handomdraai van en naar uw huis in Marbella. Vanuit Málaga vliegt u gemakkelijk naar Antwerpen of andere Europese luchthavens. Voor het reizen tussen Málaga en Marbella zijn er verschillende snelle transportmogelijkheden.

En niet te vergeten, de huizen in Marbella zijn ongelooflijk mooi. Moderne appartementen met uitzicht op zee, een herenhuis in de heuvels of een villa in een van de vele golfresorts - de mooiste en meest exclusieve huizen staan op u te wachten. Ga overdag erop uit in de stad en kom vervolgens heerlijk tot rust met een wijntje in uw eigen achtertuin terwijl u de zon ziet zakken. Of nodig uw vrienden en familie uit voor een feest in uw eigen villa met zwembad. Wat uw droomhuis ook is, het staat waarschijnlijk in de omgeving van Marbella.

Contacteer ons

Ik heb de disclaimer en het privacybeleid gelezen en ga daarmee akkoord om mij op de hoogte te houden van vastgoed dat aansluit bij mijn zoekcriteria via e-mail, telefoon of sms.

Geef de afgebeelde code correct in:

Vernieuwen

Kantoor Schilde

Turnhoutsebaan 532b, 2970 Schilde
Tel.: 03 385 86 86
info@waterhuys.be

Bel ons!


Wij zoeken voor u!

Een vast team van vakkundige en ervaren aannemers staat voor u klaar. Interesse? Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak!

Bel ons!