Uw droomwoonst aan de Costa Blanca op maat gebouwd?

Wij zorgen ervoor!

Ons aanbod Bekijk onze realisaties
te koop - Fustera
te koop - Benissa
te koop - Moraira
te koop - Benissa
te koop - Fanadix (Benissa)
te koop - Costa Nova
te koop - Javea
te koop - Pedreguer
te koop - Benitachell

Costa Blanca


Wij zoeken voor u de ideale bouwgrond of woonst binnen uw budget op de locatie waar u wenst

Ons aanbod
Onze realisaties
Contacteer ons

Costa Blanca Noord bevindt zich in de provincie van Alicante en strekt zich uit van Denia richting het zuiden tot aan Alicante stad. Deze kuststrook wordt door velen als een van de mooiste van Spanje beschouwd en kenmerkt zich door een zeer gevarieerd en schilderachtig landschap. Niet alleen uitgestrekte witte zandstranden, waar de Costa Blanca haar naam aan te danken heeft, maar ook indrukwekkende kapen en kliffen met verscholen baaitjes tussen dennenbossen maken van deze zone een zeer exclusieve regio.

In het directe binnenland treffen we pittoreske bergen en valleien aan die grotendeels bestaan uit sinaasappel- en amandelboomgaarden. Door deze hoogteverschillen treffen we een groot aanbod van vastgoed aan met prachtige vergezichten.

De belangrijkste plaatsen zijn Denia, Javea, Moraira en Altea waar langs de kust uitsluitend appartementencomplexen met maximaal 4 verdiepingen toestaat, met uitzondering de plaats Calpe. Deze stad staat bekend om de ruim opgezette villawijken tussen het aanwezige groen. Calpe is zeer geliefd bij de Belgen mede door de uitstekende gastronomie en brede boulevards.

Het hele gebied heeft een residentieel karakter met veel permanente bewoning en bedrijvigheid gedurende het hele jaar. Massatoerisme gaat men in deze gebieden niet aantreffen, met uitzondering van de plaats Benidorm. Deze stad is al jarenlang een van de meest bekende vakantiebestemmingen van Spanje, met haar uitgestrekte wandelboulevards.

De regio is goed bereikbaar via de luchthavens van Valencia in het noorden en Alicante in het zuiden. De meeste plaatsen hebben tevens hun eigen afslag aan de AP-7 snelweg, waardoor men snel ter plaatse is. Daarbij komt dat er geen grote industrie te vinden is en de gehele zone een speciaal microklimaat heeft, waardoor het een van de gezondste plekken ter wereld is om te wonen of te verblijven.

Contacteer ons

Ik heb de disclaimer en het privacybeleid gelezen en ga daarmee akkoord om mij op de hoogte te houden van vastgoed dat aansluit bij mijn zoekcriteria via e-mail, telefoon of sms.

Geef de afgebeelde code correct in:

Vernieuwen

Kantoor Schilde

Turnhoutsebaan 532b, 2970 Schilde
Tel.: 03 385 86 86
info@waterhuys.be

Bel ons!


Wij zoeken voor u!

Een vast team van vakkundige en ervaren aannemers staat voor u klaar. Interesse? Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak!

Bel ons!